Mitol lehetek kiszardva igy?
Figyelt kérdés
Tegnap nem ettem semmit meg napkozben nem is nagyon ittam...este baratnommel iszogattunk reggel semmi bajom nem volt... Aztan delutan ramtort a szomjassag de akarmennyit iszok szaradok ki erzem, a szam is.. Kise pisilem mert korulbelul 10percenkent iszok fel liter vizet annyira rossz megse jarok wc-re. Ebbol nem lesz problemam? Ja es meg annyit hogy ma egesznap a melegen voltunk de ittam rengeteget!! Es megis most is ki vagyok szaradva:/2015. aug. 7. 22:27
1/5 anonim válasza:
Vércukrot nézessél, nehogy azzal legyen a baj!
2/5 anonim válasza:
Talán a hőség a közel plusz 40 fok az oka ? A vércukor kevesebb ha nem étkezik . Semmi gond , pótold a vizet , kileheli a párát és kiizzadja az ember . Rögtön orvoshoz menni balgaság. Dinnyét , barackot egyél , a vitamin és a rost kell .
3/5 anonim válasza:
Ez érdekes egy napban hányszor pisilsz?
4/5 A kérdező kommentje:
Igazabol zug ivo vagyok altalaba egy ejszaka megiszok 2liter vizet ... Napkozben is nagyon sokat de utana jartam is wc-re. De most olyan mintha szo szerint eltunt volba es ma is tart ez az erzes. Apa cukorbeteg es anya rogton megmerte a cukromat es pont jo volt. Nemtudom mitol lehet:/
2015. aug. 8. 13:27
5/5 anonim válasza:
A szád van kiszáradva hogy érted ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!