Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fejtetű? Vagy gomba? Vagy...

Fejtetű? Vagy gomba? Vagy valami más?

Figyelt kérdés

Kb egy hete viszket a fejem, időszakosan napi kb 4x. Átnéztem a hajam tükörrel, de nem találtam semmit, valamint minden nap átfésülöm 2-3x egy fehér lap felett...

Igazság szerint az elmúlt 2 hétben alig voltam valahol, mert rosszul vagyok. Először a nagy melegben kezdett el viszketni, meg volt izzadva a fejem. De még aznap meg is mostam pont ezért. Volt már ilyen, de akkor másnapra jó lett. Most viszont semmi változás.

Mi a véleményetek. Ha tetves vagyok a fésüléskor ki kellett volna esnie nem? Igaz derékig érő a hajam..

2015. aug. 6. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nézesd meg valakivel, de mióta kánikula van nekem is viszket ha megizzad a fejbőröm és hátul, ahol sok a hajam nagyon viszketett tegnap is, ma még nem.
2015. aug. 6. 15:32
 2/11 A kérdező kommentje:

Nincs kivel sajnos, ezért magamnak próbáltam

És neked időszakosan viszket??

2015. aug. 6. 15:33
 3/11 A kérdező kommentje:
serkefésűvel is átfésültem és semmi
2015. aug. 6. 16:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, tegnap erősen viszketett, mert nagyon megizzadt a fejbőröm, hazafelé a hajamból csurgott az izzadtság, ma nem izzadtam meg, nem viszket. Perzse néha viszket hajmosás után is 1-2 napig, de annak szerintem a sampon az oka, nagyon kiszárítja a fejbőröm, most vettem egy illatmentes, sensitive sampont, talán ez jobb esz.
2015. aug. 6. 16:28
 5/11 A kérdező kommentje:
ha serkefésűvel átfésültem és semmi akkor megnyugodhatok??
2015. aug. 6. 16:40
 6/11 A kérdező kommentje:

akkor lehet a shamponra vagy alergiás /

Én amúgy alergiára gyanakszom magamnál mert a homlokom is viszket és a fülem is sokszor illetve az arcom

7/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem fejtetű,ha az lenne és átfésülted többször, több nap fehér lap felett+ még serkefésűvel is már találnod kellett volna,ebben a nagy melegben gyorsabban is szaporodnak,ill. nem csak 3-4x viszketne naponta...

Mivel azt írd hosszú hajad van ,a melegben jobban viszket mert könnyebben megizzad,ilyenkor sűrűbben kell mosni,amitől ugye gyorsabban zsírosodik sajnos.

Ha hosszabb ideig fenn áll a dolog és a hűvösebb időben(20-22) is így marad javasolnám h keress fel egy bőrgyógyászt.

8/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Remélem is, hogy nem az... Igazából ilyen hullámszerűen viszket, elkezd viszketni megvakarom és akkor tovább viszket aztán abbahagyja és ez van kb 3-4x egy nap., de ha nem vakarom meg hanem kibirom akkor nem...

Este viszont nem is érzem, szerencsére éjjel tudok tőle aludni!

De a tükörben úgy láttam, mintha kicsit pirossas lenne ilyenkor a fejbőröm

2015. aug. 6. 16:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Serkéket látnád rajta, szerintem nem az lesz, de ha nem múlik menj el bőrgyógyászhoz.
2015. aug. 6. 16:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha az arcod,füled viszket nagy az esély h allergia,sok kozmetikai cikk kiválthat ilyen tüneteket.Válts bőrbarát/érzékeny bőrűeknek való készítményre lehetőleg természetes alapanyagúra,arra kevesebb eséllyel leszel allergiás.
2015. aug. 6. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!