Fejtetü irtása hajvasalóval?
Figyelt kérdés
nemrég tetves lettem, kértem már 2 fajta sampont már rá gyogyszertárban de nem segített. Azt olvastam, 60fok fölött elpusztul. Ki lehet irtani hajvasalóval? Ha igen ilyenkor a serke is elpusztul?2015. máj. 4. 18:40
1/6 anonim válasza:
Van kimondottan tetűirtó szer. Moss gyakran hajat, szedjétek ki a serkéket (szálanként a hajadról!), ágyneműhuzatot gyakran cserélni.
Ha így sem akar elmúlni, akkor keress fel egy orvost.
3/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam már rendes gyógyszertári samponokat, mindkettőt az eladó ajánlotta, hogy az elvileg megöli őket. Nem sikerült. Sajnos 8000ftom kidobtam ezzel az ablakon. Esetleg házi praktikákat olcsó megoldásokat nem tudok/tudnak?
2015. máj. 4. 19:35
4/6 anonim válasza:
Sajnos nem tudok mást. Viszont a nittyfor az kemény anyag gyerekkoromban csak ez volt (70-es évek) és azóta is működik.
5/6 anonim válasza:
Megoli, hisz melegebb, mint amit elbir.
Mivel iskolaban dolgozok, mindig allando veszely leselkedik ram.
Eddig ketszer kaptam el, Paranit tetuirtot hasznaltam, es vasaltam a hajam.
6/6 Döme06 válasza:
Szia én 3 napja vettem észre hogy tetű él a hajamon. Én,a nagymamám tanácsára elmentem a patikába és Pedex-et vettem! Azután hazajöttem, a pedexet erősen belenyomkodtam a fejbőrömbe,szinte belemasszíroztam,majd 20 percre fóliát raktam a hajamra. (A foolpack-tol megfullad a tetű) 20 perc után lemostam,majd head&shoulders mentolos samponnal megmostam a hajam,kapartam a fejbőröm. Rajtahagytam a sampont 5 percig,ettől eléggé kifrissült a fejem,jót tett neki a sok viszketés után.(Teszem hozzá, a mentolt sem bírja a tetű) Nekem korpásodásra való hajszeszem volt,nagyon büdös nagyon erős,ez is hatott rá! Bekentem vele jó alaposan,mint a tetűírtóval! Ezután megszárítottam a hajam,kifésültem és ekkor már egy darab sem volt a hajamban,egyszeri használat után! Majd vettem a hajvasalót, 10 percre hagytam, had melegedjen forróra. Azután tincsenként alaposan kivasaltam, és csak úgy ropogtak a serkék.. a szesz nem ölte meg,de a hajvasaló szénné égette őket. A hajvasalót mindenképp ajánlom a szesz után! Mert egyik tetűirtó sem írtja ki a serkéket. De a biztonság kedvéért végezd el másnap is ezt a folyamatot! Énis ezt tettem! És nagyon tiszta lett a fejem tőle! Üdv. Döme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!