Mennyi az ideális pulzus? Nyugalmi állapotban 75-85 között szokott lenni, de sokszor megugrik 90-re. Ez még normálnak mondható?
Figyelt kérdés
Mostanában szívdobogásérzésem szokott lenni, ezért kezdtem el mérni a pulzusom. Orvos szerint stresszelek, de semmilyen stressz hatás nem ér. Cardiológus semmit nem talált. Rendszeresen sportolok.2015. aug. 5. 18:20
1/2 anonim válasza:
Lelki dolognak tűnik. De a 90-es még közel sem halálos vagy túlzottan veszélyes. Biztos hogy ér stressz hatás, nincs olyan ember, akit nem.
Ha nem okoz ez most más panaszt neked, akkor ne törődj vele
2/2 szlilla5 válasza:
Nem szedsz valamilyen gyógyszert? Én pl pajzsmirigy alulműködő vagyok, ami miatt L-Thyroxint szedek, ez meg néha megpörgeti a dolgokat. Szívdobogás érzése a pajzsmirigytől is lehet. (Persze ezzel nem akarlak megijeszteni, de sokan számolnak be ilyen érzésről. Egyébként egy egyszerű vérvétellel ki lehet deríteni, hogy ez rendben van-e. : TSH, FT4,FT3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!