Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Úgy érzem mintha nem én...

Úgy érzem mintha nem én irányítanám a testem. Mi ez?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsa, nehéz elmagyarázni, de mostanában gyakran azt érzem, mintha nem én irányítanám a végtagjaim, pedig természetesen én irányítom őket. Sokszor félek attól, hogy egyszercsak nem fogok tudni mozogni, vagy nem úgy fogok mozogni ahogy én szeretnék. Ez általában elmúlik, ha nem ezzel foglalkozok. De ha erre koncentrálok, nagyon rossz és nehéz elterelni a figyelmem. Pánikbeteg vagyok és hipochonder. Lehet attól, vagy valami komolyabb a baj? Valahol azt olvastam, hogy ez lehet neurológiai betegség és akár halálos is. A szüleim nem veszik komolyan. Nagyon félek. Mit tegyek?
2015. aug. 5. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Mintha csak magamat hallanám! :D ez valószínűleg a pánikbetegségtől van, de biztonság kedvéért Menj el a háziorvosodhoz.
2015. aug. 5. 16:58
 2/2 anonim válasza:
Sziaa most olvasom és ugyanez a problémám...jutottál valamire? Reménykedni tudok csak hogy ez a pánikbetegségtől van
2022. szept. 14. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!