Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a bedugult fülemmel?

Mit tegyek a bedugult fülemmel?

Figyelt kérdés
Történt olyan problémám, hogy hónapok óta bedugul a fülem, ha egy kis vizet is kap... Voltam orvosnál, tehát ne mondjátok hogy menjek... és azt mondta nem kell kimosni nincs benne semmi... de van, mert egyszer átmostam a fülem és rengeteg zsír kijött belőle... és csak ez az egy fül-orr gégész van nálunk, már ötletem sincs mit tehetnék az állandó füldugulással?!
2015. aug. 3. 10:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Vegyél egy fél decis injekciós fecskendőt, (állat patikákban kapható) A tű helyett használj infúziós csövet, és azzal spricceld be a füled fürdés közben. A makacsabb szennyeződéseket csak így lehet eltávolítani vízsugárral.
2015. aug. 3. 10:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm szépen a választ, ezt megpróbálom! :)
2015. aug. 3. 10:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a víztől még jobban bedugul majd.

Ne kísérletezz otthon semmivel. Lehet nem is fülzsír az oka, nyugodtan menj vissza a fülészetre és ne azt mondd, hogy mossa ki, hanem azt hogy bedugul a füled, ki kell vizsgálni az okát és aszerint kezelni.

2015. aug. 3. 15:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerinted nem mondtam neki? :) Mondtam, hogy ha víz kerül bele, be szokott dugulni, és napokig nem hallok rá rendesen... és nem foglalkozott vele!!!!!!! Belenézett, írt egy ambuláns lapot, és viszlát.
2015. aug. 3. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Az jó eljárás. :-( Akkor kérj a gyógyszertárban rá valamit, úgy tudom paraffinolaj is jó ilyen esetben, vagy van spray, ami szintén jó füldugulásra.
2015. aug. 4. 07:26
 6/9 A kérdező kommentje:
A spray nem jött be, próbáltam... paraffinolaj nagyjából igen...
2015. aug. 4. 13:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Hol a bánatba laksz ? Na nem magyarzd be egy fül orr gégész van kamú
2015. aug. 28. 19:07
 8/9 A kérdező kommentje:
A körzetemhez egy fül-orr gégész tartozik, a többiek meg túl vannak telítve, nem tudtak fogadni! Magánorvosra meg nincs pénz.
2015. aug. 29. 06:32
 9/9 anonim ***** válasza:
A langyos víz oldja a fülzsírt, csak ezt be kell juttatni a dobhártyáig, hogy hátulról kifelé mossa ki. Nem megy egyszeri spricceléssel, türelem is kell hozzá. Ezt csak is magadnak tudod megcsinálni, mert a füled az a tiéd, és senki más nem érzi hogy mi van bent. Én soha nem voltam fülorvosnál, de sok társamnál voltak problémák, amiket senki sem oldott meg, csak is Őnmaguk tudták kimosni a fülüket.
2015. aug. 29. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!