28 éves nőnél 168 cm mellett a 75 kilós testsúly még teltnek számít, vagy már kövér szerintetek?
Figyelt kérdés
26,6-os BMI, ami elvileg még csak túlsúlyosnak számít, nem elhízottnak. Sajnos nem izomból van a többlet. Képet nem szeretnék feltenni (és priviben sem küldök).2015. júl. 31. 09:12
1/2 anonim válasza:
Ugyanilyen magassághoz voltam 72 kiló, hát nem éreztem jól magam úgy.
Ez a túlsúly meg bmi stb egészségügyi helyzet szerint számolja, ez a túlsúly még rendben van, az elhízás káros az egészségre már de az nem itt kezdődik.
Az, hogy esztétikailag kinek milyen ez, hát egyéni a vélemény mindenkinek.
Szerintem nem duci ez még, inkább teltebb.
2/2 anonim válasza:
Ezt 2 dolog határozza meg. Hova rakódott le a cuki duciság. éés a másik a te hozzáállásod! Ha jól érzed így magad és van egy kisugárzásod akkor tökéletes lesz kifelé is, ehhez pedig csak annyi kell, hogy nagy mosoly :)
Én pl ezt a test alkatot tartom tökéletesnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!