Leírnátok a menetét pontosan egy elsősegély vizsgának ami a jogosítványhoz kell?
Figyelt kérdés
Bocsánat ha rossz témakörbe írtam!2015. júl. 27. 09:02
1/3 anonim válasza:
Bementem, húztam egy tételt, a szóbeli rész kidolgozására volt pár perc, majd behívtak, elmondtam a tételt, amit húztam, majd pedig be kellett mutatni a gyakorlati részt, ami még a tételnél szerepelt.
Nem volt egy komoly dolog amúgy.
Ha ott vagy a tanfolyamon, illetve kicsit átolvasgatod a tételeket, akkor egyáltalán nem nehéz.
2/3 anonim válasza:
Húztam egy tételt, mondtam róla pár mondatot, majd bekellett mutatni az újraélesztést de csak a mellkaskompresszió + lélegeztetés részét. Elég gyorsan végeztünk. Nem volt nehéz de 2-en megbuktak, valami hülyeséget mondtak és azért...
3/3 anonim válasza:
Nagyon be voltam rezelve,én sem tudtam,mire számítsak-ennek megfelelően kicsit túl is tanultam magam,feleslegesen :)
Ketten mentek be,húztok egy-egy papírt,két tétel van rajta+elvileg be kell mutatni a kötelező gyakorlatot,ami vagy az újraélesztés vagy a stabil oldalfektetés.
Tőlem csak az egyik tételt kérdezték,a másikat nem,és a gyakorlatot sem kellett bemutatni.És vége is volt ezzel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!