Nekem tobb mind haromnegyed óra kell minimum hogy elaludjak ez normalis? Mindig is igy volt de nem tudom mitol van ez
Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 14:58
1/4 anonim válasza:
Lehet vagy fizikailag vagy mentálisan nem vagy elég fáradt. Vagy még benne vagy a pörgésbe. Ronthat a helyzeten ha lefekvés előtt gépezel vagy tvzel mert ezek után kell idő a szervezetednek míg lenyugszik. Egyébként ha elalvás után már jól ki tudod pihenni magad akkor szerintem nem probléma ez.
2/4 anonim válasza:
Én se tudok elaludni egyből,még ha ki is vagyok fáradva,legalább 1 óra kell ahhoz hogy el tudjak aludni.
Mondjuk ha este 11-kor érek haza valahonnan,mondjuk utaztam,akkor elég fél óra is.
3/4 anonim válasza:
Nekem is 1 óra hossz általában gyerekkorom óta. És fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!