Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Történt már veletek ilyen?

Történt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Hajnalban furcsa dolog történt velem, és érdekel, ti tapasztaltatok-e már ilyet/hasonlót, és hogy szerintetek mi lehet a probléma forrása. Anya szerint vagy leesett a vércukrom, vagy talán a meleg készített ki, de vírusra is gyanakszik. Holnap megyek orvoshoz, meg jövőhéten vérvételre, de azért kíváncsi vagyok, ti mit mondtok. Felkeltem kb. hajnal négykor, mert ki kellett mennem wcre, és aztán hirtelen, pár perc alatt történtek a dolgok..először "csak" hányingerem volt és izzadtam, de aztán elsötétült minden, és nagyon szédültem. Amikor felálltam, már nem tudtam kimenni az ajtón, hanem így neki estem, és igazából nem is annyira emlékszem, mik történtek, de anyáék a hangos dörömbölésemre keltek fel, és jöttek segíteni. Egyedül az ágyamig sem tudtam volna elmenni. Hamarosan jobb lett, de azóta hasmenésem is van, ma bármit ettem, kijött belőlem. Ez a részlet mondjuk nem tudom, hány embert érdekelt..xDD na mindegy, a lényeg, hogy korábban is volt már ilyen, talán kétszer, de nem gyakori jelenség, és azt hiszem, inkább nyáron jön elő. Pár évvel ezelőtt még migrénnel is kezeltek.

2015. júl. 23. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor szokott ilyesmi előfordulni ha leesik a vérnyomásom vagy vércukrom. De biztos ami biztos menj el orvoshoz, vegyenek vért, vizsgáljanak ki, így te is nyugodt lehet majd a dolgok felől.
2015. júl. 23. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Történt már néhányszor ilyen velem is sajnos. Először vérnyomást mondtam volna, de ha hasmenésed van, akkor szerintem is vírus miatt. Ebben a melegben mondjuk a vérnyomás is közrejátszhatott.

A lányomnak is hasonló baja volt nemrég. Kapott hasmenésre gyógyszert (nem hasfogót, hanem Bolus adstringens-t) és antibiotikumot. Ő hányt is, de lehet te is kapsz valamilyen gyógyszert. 8-9 napig volt beteg.

Szerintem neked is a vírus okozza,de mindenképp menj orvoshoz holnap. Igyál elég vizet, vizes ruhát is tehetnél a homlokodra. Ezt főleg a szédülés miatt írom.

Az éjszakai szédülésed és hányingered is már emiatt a vírus miatt lehetett.

Még annyi, hogy kímélő ételeket egyél. Fűszereset ne, csak kis sót tegyetek rá.

2015. júl. 23. 19:06
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat/tanácsokat :)
2015. júl. 23. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
nem csodálom ebben a melegben, igyál jó sokat
2015. júl. 23. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!