Szerintetek ciki ha egy lány cukorbeteg?
Nem ciki, dehogy, nem is cikiség lehetett szerintem a téma. De hatalmas felelősségtudat és elszántság kell ennek tudatában feleségül venni valakit, mert annyira nem biztos, hogy az élet leányálom lesz.
Mellékesen ennek teljes tudatában készülünk összeházasodni a barátnőmmel, aki 1-es típusú cukorbeteg lett néhány éve.
Kérem az Istent, hogy segítsen elhatározásunkban, és téged is majd, ha odakerülsz!
hány éves vagy? 14?
nem ciki, de ha annak tartja a fiú akkor várj pár évet, míg kinövi, ő sem lehet 14-nél több
"meg cukros vizet nem adunk csak úgy egy cukorbetegnek, csak akkor ha ..."
Na éppen ez a gond azzal, aki agyilag nem nőtt fel annyira, hogy fel tudja fogni, hogy mi is ez a betegség. Esetleg azt gondolja nagyon bután, hogy csak kényeskedik valaki és azért nem iszik mondjuk cukros üdítőket.
Ez tényleg azt jelenti, hogy nem képes valamit még felfogni, mert ahhoz nem elég felnőtt gondolkodású, még nagyon gyerekes az illető.
Persze annak ellenére kell neki a nő, mert az ösztönei működnek, de még azt se tudja mit kezdjen vele, azon kívül, amit a hormonjai diktálnak mindennél erősebben.
A tini kor még arról szól, mint amit az "Amerikai pite" c. filmben láthattunk, az ébredő ösztönök harcáról. :)
16:
Igen, tudom, nem is volt hosszú az a pár kapcsolat :D
Szerencsére a mostani párom maximálisan mellettem van ebben, tudja hogyha nem kérek kaját, akkor nem azért van mert kényeskedek, hanem mert akkor nem fér bele a szénhidrát keretbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!