Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ha egy lány...

Szerintetek ciki ha egy lány cukorbeteg?

Figyelt kérdés
mert egy fiu tetszik és nem tudta hogy cukorbeteg vagyok és amikor rosszul éreztem magam akkor kértem csokit mert nem volt nálam és megkérdezte miért kell én meg elmondtam hogy cukorbeteg vagyok és utána már nem annyira akart a közelembe lenni lehet e miatt?

2015. júl. 23. 18:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez nagyon aranyos történet. Na meg a barátod is rendes lehet akkor. Aki egyébként se lenne figyelmes, az szerintem jobb ha idejekorán megmutatkozik. Ez az eset erre kiváló indikátor, amit a kérdező leírt.
2015. júl. 25. 22:20
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem ciki, dehogy, nem is cikiség lehetett szerintem a téma. De hatalmas felelősségtudat és elszántság kell ennek tudatában feleségül venni valakit, mert annyira nem biztos, hogy az élet leányálom lesz.

Mellékesen ennek teljes tudatában készülünk összeházasodni a barátnőmmel, aki 1-es típusú cukorbeteg lett néhány éve.

Kérem az Istent, hogy segítsen elhatározásunkban, és téged is majd, ha odakerülsz!

2015. aug. 12. 14:31
 13/18 anonim ***** válasza:

hány éves vagy? 14?

nem ciki, de ha annak tartja a fiú akkor várj pár évet, míg kinövi, ő sem lehet 14-nél több

2015. szept. 15. 16:18
 14/18 anonim ***** válasza:
13: Azt te csak hiszed. Nem egy 20 év körüli barátom volt, aki szerint ciki és megsértődött, hogy miért nem iszom meg a cukros löttyit, amit adott...
2015. szept. 15. 16:19
 15/18 anonim ***** válasza:
értem, de az agyi szintetek akkor sem haladja meg a 14 éves kort, bocs hogy ezt mondom, de ez az igazság.
2015. szept. 15. 16:21
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
meg cukros vizet nem adunk csak úgy egy cukorbetegnek, csak akkor ha lemegy a vércukorszintje, amiknek van külön tünetei és más mikor felmegy, te ezt gondolom tudod és érzed, de azok a srácok akikkel voltál, rém buták voltak.
2015. szept. 15. 16:22
 17/18 anonim ***** válasza:

"meg cukros vizet nem adunk csak úgy egy cukorbetegnek, csak akkor ha ..."

Na éppen ez a gond azzal, aki agyilag nem nőtt fel annyira, hogy fel tudja fogni, hogy mi is ez a betegség. Esetleg azt gondolja nagyon bután, hogy csak kényeskedik valaki és azért nem iszik mondjuk cukros üdítőket.

Ez tényleg azt jelenti, hogy nem képes valamit még felfogni, mert ahhoz nem elég felnőtt gondolkodású, még nagyon gyerekes az illető.

Persze annak ellenére kell neki a nő, mert az ösztönei működnek, de még azt se tudja mit kezdjen vele, azon kívül, amit a hormonjai diktálnak mindennél erősebben.

A tini kor még arról szól, mint amit az "Amerikai pite" c. filmben láthattunk, az ébredő ösztönök harcáról. :)

2015. szept. 16. 03:35
 18/18 anonim ***** válasza:

16:

Igen, tudom, nem is volt hosszú az a pár kapcsolat :D

Szerencsére a mostani párom maximálisan mellettem van ebben, tudja hogyha nem kérek kaját, akkor nem azért van mert kényeskedek, hanem mert akkor nem fér bele a szénhidrát keretbe.

2015. szept. 16. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!