Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan ember, aki beoltatta...

Van olyan ember, aki beoltatta magát H1N1 ellen?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 09:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%
Például amikor a Kútvölgyiben meghalt egy terhes nő, az összes orvos beoltatta magát.
2010. márc. 6. 10:11
 12/22 anonim ***** válasza:
28%
Beoltattam magam, és úgy gondolom az a sok ember aki még hasonlóan cselekedett valamilyen szintem védelmet adott a többi embernek, akik gondolták "hősies immunrendszerűek", és ők nem kaphatnak el semmit. Amig az embernek kutya baja addig azt gondolja, hogy vele semmi sem történhet, sajnos csak akkor változik meg a véleménye, és gondol bele a többi beteg ember sorsába, amikor már neki is problémája van.
2010. márc. 6. 10:21
 13/22 anonim ***** válasza:
72%

én is beoltattam magam. és még elék.

14/L

2010. márc. 6. 10:22
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
Nincs. Senki nem oltatta be magát az országban. Ez az új öngyilkossági forma:)
2010. márc. 6. 10:38
 15/22 anonim ***** válasza:
92%

Én nem oltattam be magamat. Aztán beteg lettem. Az orvosom mondta, hogy az ANTSZ csinál egy felmérést, hogy mennyire hatékony a H1N1 oltás és én lennék az ellenpélda, aki nem oltatta be magát. Vett torok és orr váladékot. Másfél hónap múlva hívtak, hogy pozitív lett sima influenzára és H1N1-re is.

Túléltem, itt vagyok. De nem mondom, hogy kellemes volt.

Így utólag azért megértem azt is aki beoltatta magát, de nem érzem magam hülyének, hogy én nem tettem meg.

2010. márc. 6. 10:42
 16/22 A kérdező kommentje:
Egy biztos, üzlet az egész nem több, csak pénz, ja én a népírtás is elkezdődött!!!!!!!!
2010. márc. 6. 11:26
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

tegnap beis mondták a tv-ben h negyedannyi megbetegedés volt csak mint amennyire számítottak, és feleannyian oltattak csak mint amennyire számították. és lám, nemhalt ki a fél ország, pedig h mondogatták ha nem oltatjuk be magunkat akkor katasztrófa lesz.

énsem oltattam, nemis kaptam el a vírust. meg senkise a közegemben.

2010. márc. 6. 11:57
 18/22 anonim ***** válasza:
30%
Ne haragudj de nem vagy normális. :)
2010. márc. 6. 16:27
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
Népirtás...:)))) tanulj történelmet és akkor megtudod mi az a népírtás. Ezt népírtásnak nevezni csak műveletlenségből fakadó riogatásként lehet.
2010. márc. 6. 17:05
 20/22 A kérdező kommentje:
Gondolkodj, túl sokan vagyunk, kb 6 milliárdan, ők csak azt szeretnék, hogy 1 vagy 2 millárdan legyenek, és a új módszerekhez folyamodnak, pl.: oltás, tv , a kissebséget a többség ellen uszítják stb.
2010. márc. 6. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!