SOS! Lehet, hogy bélférgem van?
Ilyen melegben sokkal könnyebben lehet gombás fertőzést kapni intim területeken. A bélférgesség látszik a székletben, és nem jellemző, hogy fent a vágatnál is viszkessen, és nem okozna bőrelszíneződést. Volna rád okod egyébként, hogy feltételezd? Van macskád kutyád lakásban?
Szerintem ez inkább valami kiütés lesz. Melegben ráadásul az étkezési szokás is gyakran megváltozik, sokkal könnyebb és hígabb ételeket fogyasztunk, amitől nyilván hígabbakat is kakilunk és megeshet hogy gyakrabban. Nekem ez kiszokta készíteni a hátsó felemet, és ilyenkor nekem is viszket a végbelem. Gyakrabban kell mosni és lehetőleg olyan tisztálkodó szerrel, ami nem szárít. Fürdés után alaposan szárazra törölni és kizárólag 100% pamut alsóneműt hordani.
Nekem már több éve viszket. Kisebb aranyér miatt nedvesedik, amennyiben nem tudom szárazon tartani a panaszaim fokozódnak. Háziorvos kenőcsöt írt fel, de nem használt.
Szerintem is amit a hármas leírt úgy kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!