Bélférgem van, vagy csak túlságosan sok időt töltök ülő helyzetben?
Pont karácsonykor teszem fel a kérdést..na mindegy...nem illik, de szükségesnek érzem.
néhány hete már, ilyen alkalom szerűen, de viszket / fáj a végbelem.
Sajnos a munkám miatt, a nap kb 8-10 órájában ülök, kemény, irodai székben.
Van mikor fáj is, de nem vérzik soha.
A férgességnek ugy tudom látható nyoma van, de a székletemben, illetve a végbélnyílásom körül nem láttam sem apróbb, sem nagyobb gilisztákat sem.
orvoshoz legközelebb csak jövöre tudok fordulni, nem rendel idén már a házidoki, én meg reménykedtem hátha magától elmúlik majd. Szívás.
esetleg ha valaki járt hasonló cipőben, és leírná tapasztalatait, megköszönném...
van itthon aloe vera növényünk. tegnap este a nedvével bekente jó alaposan, többször is.
már akkor is jobb volt kicsit, de most sem, és egész nap nem is viszketett, és nem is fájt. ma folytatom a kenést, holnap emg leeht veszek kenőcsöt, és ugy kihuzom az évet. ha nem javul, dokihoz megyek, he eltünnek a tüneteim nem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!