2 napja kezdődött el, hogy nem ettem semmit. Szószerint emmit és nem is voltam éhes, de mégis hánytam. Ma sm voltam éhes mégis ettem egy keveveset (pár kanál levest) és 2x is hánytam.
Régebben is voltak problémáim ilyenekkel, de az semmiség volt...Egyszer nagyon sokat ettem, utána egyik napról a másikra semmit. Tudom, hogy ez a 2 nap semmi, hogy aggódni kezdjek, de már édesanyám is kezd félni. Ez lehet anorexia vagy bulémia tudat alatt?
Bulémia. Meg kell nézetni, de nagyon gyanús. Ez így nem lesz jó hosszútávon, minél hamarabb orvoshoz kell menned.
2015. júl. 21. 23:22
2/9 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj, hogy már voltam orvosnál.
1 hónapig vizsgáltak és nem tudják h mitől hányok.
Nem hánytatom magam és nins is bűntudatom étkezés után.
És igazából utálok hányni
2015. júl. 21. 23:33
3/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy a meleg? Ebben a kánikulában nekem is hányingerem van ha eszem. Csak akkor tudok ha már lement a nap. Napközben max gyümit meg vizet.
2015. júl. 21. 23:40
4/9 A kérdező kommentje:
Télleg nem bírom a meleget.
De szinte gész nap alszok. És este sm vagyok éhes
2015. júl. 21. 23:46
5/9 anonim válasza:
Valószínüleg egyik sem, bulímia főleg nem, mert akkor falásrohamaid lennének és utána hánytatnád magad.
2015. júl. 22. 07:02
6/9 anonim válasza:
Ha nincs bűntudatod az evés miatt, ha nem látod magadat kövérnek, ha nem undorodsz magadtól és ha nem hánytatod magad, akkor egyik sem. Menj el orvoshoz, mert lehet, hogy betegség előjele.
2015. júl. 22. 09:01
7/9 A kérdező kommentje:
Hát..igazából télleg szeretnék fogyni, de nem így.
Nem tetszik az alakom, de soha nem fojamodné ilyen "eszközökhöz"
167 cm vagyok és 45 kg
2015. júl. 22. 09:46
8/9 anonim válasza:
Az nagyon nagyon kevés!! Hízzál, ne fogyj! Sokkal jobban fog állni, mintha még ebből is fogynál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!