Vannak itt olyan emberek, akik meggyógyultak daganatos betegségből és nem kemoterápiát, sugárkezelést kaptak, hanem máshogy igyekeztek egészségessé válni? Illetve ismertek ilyen embereket?
Szerencsére nem vagyok rákos, egy ismerősömről derült ki, hogy beteg lett.
Nem vagyok kíváncsi a vészmadarakra, kérem, hogy aki csak negatívumokat szeretne írni az alternatív módszerekkel kapcsolatban, ő NE ÍRJON EHHEZ A KÉRDÉSHEZ REAGÁLÁST! Köszönöm!
Kérem, hogy akik meggyógyultak daganatos betegségből és nem kemoterápiát, sugárkezelést kaptak, hanem máshogy igyekeztek egészségessé válni, ők írjanak.
Természetesen privátban is jöhetnek a tapasztalatok!!!
Köszönöm szépen!
Személyesen nem ismerem a hölgyet (Kris Carr), de érdemes lehet megnézni a honlapját. Ő meggyógyult.
ha nem kapott volna, akkor még hamarabb meghal
A daganattól halt meg nem a kemótól és nem a sugártól.
Százféle rák van sajnos olyan is aminél már a legelején tudható hogy végzetes lesz, a legdurvább ahol se kemo se sugár nem használ, de a méregdrága varázscuccok se!!!!
Van olyan ami 1 hónap alatt leteríti az embert.
Köszönöm a részleteket!
(Sok reagálás/hozzászólás volt itt korábban, amit a moderátorok töröltek, mert sokan OFF-oltak. Az a beírás is azt hiszem, törlésre került, amiben írtam, hogy a rokonom elhunyt. Ettől függetlenül továbbra is érdekel a kérdés, a témakör. Köszönöm a részletes válaszodat.)
"Nagy mértékű szénhidrátcsökkentés az értendben, minden féle cukor elhagyása,mivel a cukor táplálja a daganatokat!!"
Igaz 5 éves dolog, de nem gyanús a marhának, hogy a máj mindenhből cukrot állít elő? A cukior táplál minden sejtet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!