Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Arcüreggyulladásra fejenállás?

Arcüreggyulladásra fejenállás?

Figyelt kérdés

Nem viccből kérdezem, ha fejen állok, vagy legalábbis lógatom a fejem, nem lehet hogy előbb kiürül? Merthogy ugye elvileg az a baj, hogy az arccsont magasan van, és egyfajta medencét képez.

Kipróbálnám szívesen, de attól félek, hogy akkor meg átcsorog a homloküregembe. Hülyeségeket gondolok?

Kínomban találok ki már mindenfélét, mert 2 hónapja van, de csak 1 hete jöttek rá, hogy attól köhöghetek állandóan és attól van folyamatos hőemelkedés, mert van egy arcüreggyulladás, ami nem látszik röntgenen, és még csak taknyos se vagyok. Viszont októberben nagyon az voltam, nem csak a takony, de a víz is dőlt az orromból, létezik, hogy azóta van egy lappangó arcüreggyulladás, ami aztán belobbant?

De ha ez hónapok óta van, mitől fog elmúlni?

Csak szteroidos orrsprayt és sima orrcseppet kaptam rá eddig. És infralámpázok.

2010. márc. 5. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy fujjd az orrod, hogy közben lehajtod a fejed és a padlót nézed!
2010. márc. 5. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy a fejenállás milyen hatással lenne rá. Régebben minden évben ez volt a bajom, 1-2 hónapig biztos beteg voltam, de a doki azt tanácsolta, hogy úgy fújjak orrot hogy az egyik orrlyukam befogom, és arra az oldalra fordítom picit a fejem. Ja és ugye az ilyen gőzölés is jó rá, illetve én azt csináltam ha nem akart jönni, hogy van ilyen kézi masszírozónk, amivel az orrom környékét rezegtettem és ettől tüsszentetem kellett, és próbáltam a szám csukva tartani, hogy inkább az orromon jöjjön ki. Ezeket tudom tanácsolni.
2010. márc. 5. 14:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálok így orrot fújni, csak az a gond, hogy nem vagyok náthás. Kipróbálom a gőzölést, hátha akkor ki tudom fújni, gyanítom az se jó, hogy nem folyik az orrom, így az életben nem fog kiürülni. Kipróbálom akkor a fejlehajtást, meg az orrbedugást is. Olvastam a Pretz technikáról, amikor vákumosan kiszívják és nem szúrják az arcüreget, ráadásul van is a közelben egy hely, ahol csinálják (persze nem ingyen) és Bioptron lámpáznak is, oda is el szeretnék menni. Olyan érzésem van, hogy nekem magától nem fog kiürülni:(
2010. márc. 6. 11:42
 4/5 anonim válasza:
Latom regebbi a beiras de erdeklodnek hogy mi a helyzet veled?
2012. jan. 7. 12:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem arcüreggyulladás volt, bár hajlamos vagyok rá, biztos, hogy nem amiatt köhögtem. Refluxos voltam borzasztóan és a savgőz irritálta a légutakat, illetve a hónapokon át perzisztáló hőemelkedésem miatt atípusos tüdőgyulladásra gyanakodtak és az arra kapott spéci antibiotikum szinte egy napon belül elkezdett hatni, mert már nagyon rossz volt a közérzetem és fájt a mellkasom is addig. Viszont a köhögés nem múlt el, és még legalább 1-1,5 évig köhögtem, de végül sikerült kijönnöm a durva refluxból. Mindenfélét összeettem, ami javítja az emésztést, tej- és gluténmentes diétával próbálkoztam, egy évig szedtem probiotikumot és valószínű az i segített, hogy a magánéleti gondjaim kicsit megoldódtak.
2020. jan. 4. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!