Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Fontos!

Mit tegyek? Fontos!

2015. júl. 16. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:

erre már irtam két napja.

DE mi az hogy " legnagyobb eséllyel vérnyomásbetegséged van?" biztos nem igy fogalmaztak, most vagy van vagy nincs.

azt meg nem a szüleidnek kell diagnosztizálni hogy "majd kigyógyulok belőle, meg hogy nincsen semmi bajom."

hanem a kardiologusnak aki megnézte az eredményét. ott kellett hogy mondják mi a teendő ezután, és milyen vizsgálat kelll még stb vagy irnak fel gyogyszert.

menj el kardiologia szakrendelésre. elemezzék ki. mert ezt nem nagyon értem.

2015. júl. 16. 13:48
 2/3 anonim ***** válasza:
menj el a háziorvoshoz első körben. kérdezd meg, ő mit mond, vagy ha oda nem mehetsz ilyen fiatalon egyedül, akkor az iskolaorvoshoz, és jelezd, hogy a szüleid nem visznek orvoshoz. akkor nyilván előveszik a szüleidet vagy lesz valami. de tényleg tegyél valamit, ha rosszul vagy. jelezd az iskolában, hogy mi a helyzet.
2015. júl. 16. 14:26
 3/3 A kérdező kommentje:

1. pedig ez van ráírva a vizsgálati eredményre. Pont azért írtam ki a kérdést, mert nem tudtam mire menni ezzel az információval. :P de azért köszi

2. jó az ötlet, csak nyári szünet van az iskolaorvos ugyebár meg nem marad ott a suliban. :D köszi neked is a választ!

2015. júl. 16. 18:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!