Bedugul a fülem spontán is sokszor, de mozgásra mindig. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Voltam fül-orr gégészeten, kivizsgáltak. Belenéztek az orromba, a torkomba, a fülembe és hallásvizsgálaton is részt vettem. Semmi bajom. Hiába mondtam hogy rengetegszer bedugul, nem csak ha náthás vagyok. Azt mondták ha beteg vagyok, használjak orrcseppet, és időnként fogjam be az orrom és fújjam rá a levegőt. Nem használnak. Nektek tipp?2015. júl. 16. 12:04
1/4 anonim válasza:
Nekem is nagyon érzékeny a fülem... Elmentem orvoshoz, és kitisztitották. De nekem mozgásra nem dugul be... Elmennek a helyedben orvoshoz, és kitisztitanam. Attól függ melyikbe... Hány éves vagy?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, voltam orvosnál, mondtam is neki, hogy de nem kell esetleg kimosni, vagy valami? Mondta, hogy nincs benne semmi, amit ki kéne mosni.. teljesen ép minden, ezért nem értek semmit. 21 éves vagyok. Pár éve van, régebben csak néha-néha fordult elő, ha beteg voltam, mostanában pedig rendszersebben. Ma is sétáltam 1 km-ert, és máris.. ha kicsit gyorsabban megyek máris. Aztán egyszer csak kidugul, majd megint be. De spontán is szokott ok nélkül.
2015. júl. 16. 19:49
3/4 anonim válasza:
Uuu... Az nem jo... Én mindenképpen kimosatnam... Egy próbát megér.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!