Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok fáradt, ha csak...

Miért vagyok fáradt, ha csak 8 órát alszom, miért nem tudok felkelni órára sem?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Rendszeresen futok (futball), edzek (fegyenc- illetve súlyzósedzés).

Suli időben általában anyukám kelt fel, mivel TÚLALSZOM az ébresztőt is... Egyszerűen nem tudok rá felkelni, annyira mélyen alszom. Hétvégente (meg most nyáron végig) nem tudok felkelni 9:30-9:45-nél hamarabb, még ha a 8 óra alvás megvan, akkor se.

Mi lehet ennek az oka? Van erre valami módszer?

Ha valamilyen módon (általában suli időszakban anyu miatt) sikerül "csak" 8 órát aludnom, akkor délután kb használhatatlan vagyok, van, hogy ilyenkor olvasás közben egyszerűen bealszok.

Ötletek?

(Kávézni szoktam, de nem rendszeresen, néha napi 2, néha 3 napig semmi stb.)

2015. júl. 16. 11:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Választ nem tudok adni a kérdésedre, csak annyit tudok mondani, hogy nekem is ugyanez van és ahogy próbálok valami ésszerű magyarázatot találni a neten erre, rájöttem, hogy még vannak jó páran is ugyanezzel...

Ha esetleg Te jutottál valamire, hogy ezt hogyan lehet kontrollálni, akkor kérlek oszd meg a tapasztalataidat, mert én eddig semmi használhatót nem találtam és pl. számomra is fontos lenne, mert a környezetemben is egyre ingerültebben kezelik ezt...

2017. jún. 29. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!