Függőségről kérdés?
Figyelt kérdés
Tehát: 21 éves fiú vagyok, és naponta kétszer iszom tejeskávét. Minimális mennyiségűt, reggelente 2dl tej és fél deci kávé, illetve ugyanúgy délután 2dl tej és fél deci kávé. Tudom, hogy ez minimális mennyiség, azonban nem ezzel kapcsolatos a kérdésem, hanem azzal, hogy hogyan tudnám elérni, hogy ne az legyen reggel az első dolgom, hogy megiszom a kis tejeskávém, különben fáradtnak és ingerültnek érzem magam?
Tisztában vagyok a koffein hatására az agyamra, meg hogy ez is ugyanúgy működik, mint a kábítószerek, és szeretném, ha csak akkor innék tejeskávét, amikor épp megkívánom, és nem pedig szinte kötelező jelleggel reggelente és délutánonként egy pohárral.
Ötletek?
2015. júl. 14. 16:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!