Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy eltört-e a...

Honnan tudom, hogy eltört-e a sípcsontom, vagy megrepedt-e? 16/f

Figyelt kérdés
Ma elég erősen és jól helyezve sípcsonton rúgtak és a lábam is be volt szorulva, úgyhogy elmozdulni se tudott. Legtöbbször ha felrúgnak, akkor a másiknak jobban fáj mint nekem. Elég masszív a csontozatom. Amikor megrúgott, akkor még csak ott fájt, de gyorsan elkezdett fájni a vádlim is, meg belülről éreztem a fájdalmat. Ha ráállok akkor érzem, hogy teljes kerületében fáj és nem egy helyen. Nem vészes, akár futni is tudnék, csak nem igazán lenne kellemes. Mi lehet a baja?
2010. márc. 4. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Zúzódás valószinüleg.A sipcsont elég massziv,nehezen törik,ebből kifolyolag ha mégis sikerül lassan gyógyul,és nagyon fáj. (ráálná nem tudnál az biztos)
2010. márc. 4. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Legsulyosabb esetben megrepedt. azert nem artana egy rontgen
2010. márc. 4. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Hiába masszív a csontod, a sípcsontot nem védi sok hús, nagyon érzékeny, könnyen fájdul. Röntgeneztesd meg.
2010. márc. 4. 23:14
 4/5 anonim válasza:

Istenkém, miért nem tanul senki egy kis biológiát?

Ha rá tudsz állni, járni tudsz vele, 100%, hogy még csak nem is repedt. Hogyha repedt, vagy tört volna, ordítanál percekig a fájdalomtól..

2011. jan. 20. 14:28
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi... am azért nem tanulok biológiát mert nincs ;)
2011. jan. 20. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!