Nagyon sokszor kell pisilnem, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Ha hosszabb útra kell indulnom busszal, vagy mások visznek kocsival félek az utazástól, mivel miattam kell megállni pisilni. Szégyellem a dolgot, mert szerintem ez eléggé intim, mégis muszáj szóba hoznom, hogy megértsék az utazótársaim. Ha tudom, hogy nem lesz lehetőségem mosdóba menni biztosan pisilnem kell majd, viszont ha otthon vagyok és egyáltalán nem figyelek oda erre, akkor van, hogy 3 óráig is bírom (van, ,hogy így is sokszor kell). Valójában semmi időbeli, vagy helyzetbeli rendszerességet nem találtam benne, szóval ez egy össze-vissza dolog, valószínűleg totál érthetetlen, amit leírtam. Ez lehet valami betegség, vagy szorongás? Van rá valami gyógyszer? Akinek volt hasonló problémája, hogyan oldotta meg? Nagyon megnehezíti az életemet, imádok kirándulni, utazni távoli országokba, de mindig bennem van ez akadály. előre nagyon köszönöm a segítséget. :)2015. júl. 13. 10:28
1/5 anonim válasza:
Lehet felfázás, de ha mindig csak utazásnál van, akkor valószínűleg inkább pszichés. Nekem is mindig ez volt: akárhányszor utaztunk valahova, már előre féltem, hogy mi van, ha nem akarnak majd megállni, és nekem meg pisilni kell? Na, hát aztán meg tök egyértelmű, hogy ha az ember folyton erre gondol, akkor a végén kelleni is fog, hiszen szó szerint bemagyarázod magadnak.
Megoldás: ne igyál nagyon sokat ilyenkor, egyél egy-egy szendvicset, és egyszerűen ne foglalkozz ezzel. Segít.
2/5 anonim válasza:
Ha szorongom vagy izgulok valami miatt, nekem is pisilnem kell..én is elég sokszor járok,nekem azt mondták,hogy gyors az anyag cserém..de neked szorongási problémáid vannak,("Ha tudom,hogy nem lesz lehetőségem mosdóba menni biztosan pisilnem kell majd..") szerintem keress fel egy pszichologust,nincs benne semmi szègyelni való,ha egy ilyen problémával felkeresed
3/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem csak utazásnál van, az is előfordul, hogy egész nap otthon unatkozom, nem izgulok semmi miatt és folyton wc-re járok, vagy filmezés közben. Egyébként köszönöm a segítséget. :)
2015. júl. 14. 10:23
4/5 anonim válasza:
Az is lehet, hogy csak kicsi a húgyhólyagod. Az egyik ismerősöm is negyedóránként jár wc-re, pedig makkegészséges.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát..az nem túl jó. Szed valami gyógyszert? Vagy, hogy bír így élni? Nem tud sportolni rendesen, utazni, kirándulni...stb.
2015. júl. 15. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!