Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha dolgozok, nem iszok alkohol...

Ha dolgozok, nem iszok alkoholt, meg hetvegente sem, viszont ha kitor a szabadsag, akkor minden nap, es nem keveset, lehet ebbol bajom?

Figyelt kérdés
szabi alatt ilyen egy-kethetes idoszakokat kell erteni, amikro nyaralni megyek, baratokkal talalkozok, vagy csak elsorozok az erkelyen, vizparton, mert nagyon jol esik. De ugy iszom ilyenkor a piakat, mintha udito lenne, pl delutan elkezdek sorozni, es estig siman lemegy 4 doboz, van hogy meg tobb is,pl ha atjonnek baratokel, vagy megyek valahova szorakozni, ilyenkor siman 8 is legurul reggelig. Aztan masnap delutan megint, es igy megy kb 2 heten at. A fennmarado idoszakban viszont teljes absztinencia, van hogy honapokig is. Lehet ettol majkarosodasom? tomenyet soha nem iszok, bort csak ritkan, sor megy es froccs. Ja, van hogy fesztivalozni is jarok, na ott szamolatlan ennyisegben iszom a sort, bar 10nel tobb sosem fogy el 24 ora alatt. 33N
2015. júl. 11. 19:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
kispofam, te azon hoborogsz, hogy valaki 33 eves, no, es igy el. ami baromi vicces. hulye kis csoro panelproli lehetsz, aki minden ilyen jellegu kerdesnel nekiall mintapolgarkodni es huledezni :D
2015. júl. 12. 23:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Mint írtam, a stílusodon és a tudatlanságodon "háborgok". A tudatlanságodat sikerült most is bizonyítanod azzal, hogy leírtad pontosan ugyanazt, amit az előző kommentedben, pedig azóta már meg is cáfoltam.

Azzal nincs bajom, hogy alkoholt iszol. Én is szoktam, többet is mint te, bár sört pont nem, mivel azt nem szeretem, de ezen kívül semmi mást nem vetek meg, a töményet is kedvelem.

Ettől a mennyiségtől nem lesz semmi bajod. Furcsa egyáltalán, hogy eszedbe jut. Ahhoz, hogy az alkohol miatt egészségügyi problémáid legyenek kb. 20 éven keresztül kellene MASSZÍVAN innod.

Ja, és még véletlenül sem vagyok panelprolin, de csak gratulálni tudok, hogy 3 rövid válaszból (aminek a lényegére még csak rá sem tudtál jönni) ez jött le neked. Ráadásul 33 évesen. Na mindegy, gondolom az a szó, hogy felsőoktatás nem mond neked túl sokat.

2015. júl. 12. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!