Ha dolgozok, nem iszok alkoholt, meg hetvegente sem, viszont ha kitor a szabadsag, akkor minden nap, es nem keveset, lehet ebbol bajom?
Mint írtam, a stílusodon és a tudatlanságodon "háborgok". A tudatlanságodat sikerült most is bizonyítanod azzal, hogy leírtad pontosan ugyanazt, amit az előző kommentedben, pedig azóta már meg is cáfoltam.
Azzal nincs bajom, hogy alkoholt iszol. Én is szoktam, többet is mint te, bár sört pont nem, mivel azt nem szeretem, de ezen kívül semmi mást nem vetek meg, a töményet is kedvelem.
Ettől a mennyiségtől nem lesz semmi bajod. Furcsa egyáltalán, hogy eszedbe jut. Ahhoz, hogy az alkohol miatt egészségügyi problémáid legyenek kb. 20 éven keresztül kellene MASSZÍVAN innod.
Ja, és még véletlenül sem vagyok panelprolin, de csak gratulálni tudok, hogy 3 rövid válaszból (aminek a lényegére még csak rá sem tudtál jönni) ez jött le neked. Ráadásul 33 évesen. Na mindegy, gondolom az a szó, hogy felsőoktatás nem mond neked túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!