Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez milyen csípés lehet?

Ez milyen csípés lehet?

Figyelt kérdés
Kb 4 napja reggel felöltözésnél vettem észre a bal vállamon 2 szúnyogcsípés szerű foltot.Nagyon viszketett.Másnap már fájt is, és nagyobb lett.A 3. napon sokkal pirosabb lett, még mindig viszketett fájt, és tovább nőtt.Véraláfutásos lett, és piros pöttyök voltak elszórva rajta, enyhén megduzzadt.Ma délelőtt már nem volt semmi féle tünet, nem is nagyon érzem hogy ott van, csak enyhén viszket, viszont csúnyább lett.Lilás-vörösesek lettek a foltok, olyanok mint valami seb, de tapintásra szinte teljesen olyan mint a sima bőr.Nem tudom, hogy mi ez, de jó lenne ha elmúlna, mert nagyon ronda és feltűnő, én pedig 2 nap múlva táborba megyek...Mit javasoltok, mit csináljak, hogy valamelyest elmúljon/halványodjon? Sőt egyáltalán mi csíphetett meg?

2015. júl. 10. 15:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!