Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szúnyog, bolha stb csípés...

Szúnyog, bolha stb csípés elleni tippek trükkök?

Figyelt kérdés

Egyik este amikor kint voltam a szabadban megcsípett valószínűleg a szúnyog, viszont eléggé viszket és fáj még most is, továbbá rendesen be van dagadva, vagy 10 helyen találtam szóval alapos munkát végeztek a mocskok :/

(fenéken vagy három, az egyik bokámnál vagy kettő, a térdem hajlatában is továbbá a combomon)

Az lenne a kérdésem, nektek mi vált be ellene, mi a személyes tapasztalatotok ami elmulasztja vagy enyhíti?

Van aki pl. ecetre esküszik, ilyesmire gondolok.

köszönöm

2015. jún. 26. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Patikai krémek.
2015. jún. 26. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Fenistil, antivakarin, ......stb. Gyogyszertár, drogéria.
2015. jún. 26. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Bármiylen olyan cucc, ami hűsít, mentolos. A legjobb persze az, ha egy napig megállod, hogy ne vakard, és ne piszkáld. Ha eleinte nem vakarod, utána viszketni sem fog. Nekem az is bevállt, amikor gyógyszertári szesszel (vagy vodkával, de komolyan) kentem be, és picit fújtam.

Viszont az is igaz, hogy minél többet foglalkozol vele, annál rosszabb, mert csak arra figyelsz.

2015. jún. 26. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem fenistil vált be szúnyogcsípésre, bolhacsípés szabadban? ezt nem értem.
2015. jún. 27. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:

#4 "bolhacsípés szabadban? ezt nem értem."

Ülj fel a BKK 9-es, 91-es, 7-es, 86-os (vagy még sorolhatnám) buszaira, vagy villamosaira, engem csípett már össze Bolha tömegközlekedési járművön, felszáll a hajléktalan, ott összeszeded aztán úton útfélen megkóstol!

2015. jún. 27. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!