Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit jelent a ROK szindróma?

Mit jelent a ROK szindróma?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Hajszálér bevérzést.
2010. márc. 4. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
www.google.hu
2010. márc. 4. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt hol olvastad? A vállad fáj? Nem írnál kicsit többet?
2010. márc. 4. 23:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Ha találtam volna valamit róla a kereső oldalakon, nyilván nem írtam volna ide kérdést...

Egyébként igen, a vállam fájt, de azóta voltam már másik orvosnál, aki nem csak annyit mondott, hogy "ROK szindróma" és már megoldódott a problémám. Egyébként a "ROK" rotációs köpenyt jelent. De köszi a válaszokat!

2010. márc. 23. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Én tudom, mi a rotációs köpeny, csak ennek a betegségnek nem ez az igazi neve, legalábbis így még nem hallottam emlegetni, és ezért nem találtál semmit a keresőben, de gyanús volt, ezért kérdeztem rögtön, hogy a vállad fáj-e. Csak annyit kellett volna írnod rá, hogy igen, és akkor elmondtam volna mindent. Dehát a néma gyereknek...
2010. márc. 24. 07:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat, rotátorköpeny, csak átmásoltam, amit írtál, még korán van. Ez az igazi neve, rotátorköpeny, a betegség neve pedig vállízületi gyulladás.
2010. márc. 24. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!