Mennyire valószínű, hogy elkaptam tőle a HIV vírust?
Soha nem történt velem még ilyen ezelőtt,hogy a komoly kapcsolaton kívül belemenjek valakivel a szexbe,azonban most másképp alakult,és megtörtént a dolog.
Kb 3-4 hete történhetett,és bevallom őszintén nagyon félek,hogy elkaptam tőle valamit. (Tudom,utólag könnyű már félni...) Kb fél éve ismerem őt,de most jutottunk el addig,hogy legyen is köztünk valami,ami csak egy kaland lett,és elég is volt belőle ennyi. Mindenhogy szexeltünk,tehát orálisan,és análisan is a megfelelő higiénia mellet,viszont nem védekeztünk. Terhes egész biztosan nem vagyok... de most előjött néhány tünet,ami nagyon megijesztett(torokfájás,rossz közérzet,hasmenés). Kíváncsi vagyok a véleményetekre,de kérlek titeket kíméljetek meg a rosszindulatú válaszoktól,éppen eléggé bánom már,hogy megtörtént.
24/N
Köszönöm a válaszokat.
Tudom,iszonyatosan nagy felelőtlenség volt,már ezerszer megbántam azóta.
Ha kiderülne,hogy fertőzött lettem,mi történik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!