Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire valószínű, hogy...

Mennyire valószínű, hogy elkaptam tőle a HIV vírust?

Figyelt kérdés

Soha nem történt velem még ilyen ezelőtt,hogy a komoly kapcsolaton kívül belemenjek valakivel a szexbe,azonban most másképp alakult,és megtörtént a dolog.

Kb 3-4 hete történhetett,és bevallom őszintén nagyon félek,hogy elkaptam tőle valamit. (Tudom,utólag könnyű már félni...) Kb fél éve ismerem őt,de most jutottunk el addig,hogy legyen is köztünk valami,ami csak egy kaland lett,és elég is volt belőle ennyi. Mindenhogy szexeltünk,tehát orálisan,és análisan is a megfelelő higiénia mellet,viszont nem védekeztünk. Terhes egész biztosan nem vagyok... de most előjött néhány tünet,ami nagyon megijesztett(torokfájás,rossz közérzet,hasmenés). Kíváncsi vagyok a véleményetekre,de kérlek titeket kíméljetek meg a rosszindulatú válaszoktól,éppen eléggé bánom már,hogy megtörtént.

24/N

2015. júl. 9. 11:06
 1/3 Andizsuzsi ***** válasza:
Ha a partnered HIV pozitív, akkor eléggé valószínű. Ha nem, akkor kizárt. Ezt mi nem tudhatjuk. Elmész egy anonim szűrésre, és megtudod. (Amúgy a tüneteid alapján egy sima vírusfertőzés is lehet, de jobb félni, mint megijedni. És legalább legközelebb gondolkodsz ilyen szituációban)
2015. júl. 9. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj el szűrésre. Egyébként a fertőzés esélye heteró férfi esetében 1% kb. ha HIV+ nővel szexel a hagyományos módon, nő esetén ez egy picit több, de még mindig nem vészes. Viszont anális szex esetén nagy a fertőződés esélye.
2015. júl. 9. 14:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Tudom,iszonyatosan nagy felelőtlenség volt,már ezerszer megbántam azóta.

Ha kiderülne,hogy fertőzött lettem,mi történik?

2015. júl. 9. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!