Mindegy mikor alszok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem,hogy :
Mindegy mikor alszok el? Csak az alvás mennyisége a fontos?
Pl: Elalszok 2:00 -kor és 11:00 - kor kelek
Az ugyan az mintha 21:00 kor aludnék el , és 7:00 kor kelnék?
Szokták mondani,hogy a sportban a fejlődés 3 kulcsa a táplálkozás, az edzés, és a pihenés. Azért tettem fel a kérdést mert a táplálkozásom és az edzésem rendben van rakva, mégsem fejlődök. Tehát a pihenésemre gyanakodok.
Röviden: Az úgy oké, hogy 2 kor fekszek és 11 kor kelek?!
2015. júl. 8. 01:34
2/5 anonim válasza:
Szia. :) Célszerű lefeküdni azért az utolsó étkezés után 3-4 órával. 6-kor még ettem egy adag halat,köret nélkül (vacsora),6-kor keltem reggelizni.
3/5 anonim válasza:
Azt mondják az igazi regeneralo alvas az ejfel elott van. Meg azt is hallottam,hogy minden szervunk igazan csak ejszaka tud regeneralodni,pihennni. Nos,en az ejszakai muszakban dolgoztam,es azt vettem eszre,hogy az ejszakazok tobbsege sokkal fiatalosabban nez ki,mint a "nappalos" emberek. Szerintem az alvas mennyisege a legfontosabb. Sose legyen kevesebb 7-8oranal!
4/5 anonim válasza:
Legkésőbb 22 -23 órakor feküdj le, éjfél elötti alvás ér a legtöbbet.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a munkám miatt nem megoldhato hogy 22:00 kor feküdjek le :(
2015. júl. 8. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!