Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért pirosodik ki és lesznek...

Miért pirosodik ki és lesznek rajta pattanás szerű valamik a nemi szervemen miután leborotválom? /többi lent/

Figyelt kérdés
Minden borotválás után piros pattanás szerű pöttyök jelennek meg a nemi szervemen teljesen beterítik az egészet. Akkor múlnak el amikor újra borotválásra van szükség. Azért borotválom mert csak ezáltal lesz sima.... Kérlek segítsetek!
2015. júl. 7. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Használsz jó borotvahabot? Mindig új, éles borotvát használsz? Zuhany közben meleg vízzel csinálod? (Hidegben leborotválod a libabőrt...) Utána teszel rá hintőport/bepanhent?
2015. júl. 7. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Szőrtüsző gyulladas erzekeny a bőröd.csinald villanyborotvaval. Ugy nem sérül.

Hintőporozni nem szabad

2015. júl. 7. 23:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Igy igaz. Begyulladnak a szortuszok. Nekem is olyan volt mint neked, aztan megelegeltem es elmentem kozmetikushoz legyantaztatni. Egyaltalan nem olyan fajdalmas mint gondolnad es utana egyetlen pattanasnak nyoma sem volt raadasul hetekig sima, mig borotvaval masnapra mar tiszta borosta volt. Neked is ezt ajanlom probald ki.
2015. júl. 8. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!