Ha leborotválom kopaszra a fejemet akkor lesznek továbbra is pattanásaim?
Mármint nem vagyok pattanásos gyerek, de le szeretném a hajamat kopaszra nyiratni, és arra lennék kíváncsi, hogyha levágatom, akkor csökken a pattanások száma? Pl. a mostani hajtőnél?
14 leszek
Mire nem tudod alapozni?
A hajadba a nap során egy csomó por, kosz kerül akarva, akaratlanul. A hajról meg a homlokra stb és így pattanást tud okozni, főleg ha hosszú a haj...
Első vagyok.
Komolyra véve a szót, nem hiszem, hogy bármennyit is dominálna. Vagyis nekem a hajam nem sokat érintkezik az arcommal és már maga a környezeted tele van porral, szennyeződéssel, de nem csak ez okozza legfőképp a pattanásokat.
Elsősorban lehet tinédzserkor velejárója is ugye. Ha meg jó pár év múlva is fennáll a probléma, akkor lehet rossz étkezés, allergia, stb.
Tudom, hiszen én még most is szenvedek az arcbőrömmel, hidd el, ha lenne abban ráció, amit írsz, akkor a vaskeresztem mellé letoltam volna nullással az egész hajam- nem csak a felét :)
24/L
Szerintem még korai a borotválás.
A kérdésre válaszolva szerintem nem tűnnek el a pattanások.
Köszönöm a válaszokat!
De miért korai a borotválás?
azért várj mert:
-szerintem enyhén szólva hülyén néz ki egy 13-14 éves srác kopaszra nyírt fejjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!