Nem hallok jól! (TÖBBI LENT!? )
Sziasztok!
Az lenne a problémám , hogy már kb. 2 hónapja észrevettem ,és észrevették szüleim , és barátaim is , hogy nem hallok jól. Ezért most 3 hete elmentem fül-orr-gégészetre , ahol egyből kimosták a fülem, mert azt mondták , hogy fültisztítópálcikával benyomtam a fülzsírt mélyebbre...Aznap már későn is értünk haza , elaludtam. Másnap észrevettem, és észrevették szüleim , hogy még mindig nem hallok jól. Pl. ha benn vagyok a szobámban nyitott ajtóval és anyukám szól a konyhából (szobám ajtaja után egyből a konyha jön) , én hallom , hogy mondott valamit, de nem tisztán , tehát alig értem meg , csak ha elmondja mégegyszer.
És azóta elkezdett kattogni/dobogni a fülem, olyan , mintha a szívem dobogását hallanám hangosan.. és az a baj , hogy majdnem állandóan hallom :(
Kérlek segítsetek , hogy mit tegyek :/ Mennyek vissza a dokihoz , aki kimosta a fülem??? Áhh HELP! Nagyon rossz érzés rosszul hallani , és ilyen dobogást hallani , majdnem mindig :/ Segítségeteket előre köszönöm .
Sürgősen menjél vissza a fülészetre,és mondjad el ott is .
A füllel nem szabad várakozni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!