Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz hogy valakit akadályozhat...

Igaz hogy valakit akadályozhat a növésben a mandulája?

Figyelt kérdés
Azt hogy közvetett vagy közvetlenül nem tudom. Állítólag elveheti az ember étvágyát. Legalábbis a gyerekorvos ilyesmit mondott öcsémnek, azért nincs étvágya és nem eszik eleget, azért olyan kicsi. Ez kacsa vagy van valami valóságalapja? (nem azt mondta hogy mindenkinek, hanem van rá esély, de úgy hogy nincs begyulladva vagy ilyesmi..)
2010. márc. 3. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam eddig elég szépen nőtt, szóval őt nem akadályozta. De neki is ki kellett vetetni, mivel alvászavaros lett és félő volt, hogy a nem elegendő nyugodt alvás miatt egyéb idegrendszeri problémái, magatartászavara lehet, illetve nekünk is mondták, hogy "csodák" szoktak történni egy-egy mandulakivétel után. A gyereknek jobb lesz az étvágya és kezelhetőbb lesz.
2010. márc. 3. 18:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Aha értem. Csak tudod ez a műtét nem valami biztonságot. Annyi rosszat lehet erről hallani.
2010. márc. 3. 18:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Mármint tudom "rutinműtét", de mégis előfordulnak balesetek, akár halál, de lehet hogy a hangszál megsértése miatt örökre eltorzul a hangja, stb...
2010. márc. 3. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!