Másnak is kijár a lába a cipőből ha lúdtalpbetétet hord?
Bokasüllyedésre használok szendvics szerkezetű talpbetétet.
Évekig magas szárú sportcipőt hordtam, nem volt gondom.
Most hogy vettem egy hagyományos, bokát nem takaró sportcipőt a nyárra, átraktam a talpbetétet és kijár a sarkam belőle. De megpróbáltam talpbetét nélkül is, de kicsit úgy is kijár, még a zoknimat is legyűri.
Most akkor egész életemben magas szárú sportcipőben kell járnom, hogy ne kapjak idegbajt minden lépésnél? Persze imádom a magas szárút, de ekkora hőségben azért jó lenne valami más is.
Én évtizedek óta hordok talpbetétet, olyan cipőt választok vásárláskor - talpbetéttel együtt próbálom -, hogy nem jár ki a lábam belőle és abszolút kényelmes!
Ennyi...
Ami van ilyen gyógyászati segédeszközös boltban számítógépes talpbemérés, az jó?
Kaptam receptet egyedi készítésűre, de ahova az szól, ott az öreg bácsi még a régi módszerek szerint dolgozik, pl akinek cipőt csináltat azt kézzel rajzolja körbe ceruzával (mezítlábas nő lábának fogdosás után kézmosás sem történt, stb).
Egyébként a cipő eggyel nagyobb mint amit szoktam venni, de a szokásos méretnél meg úgy éreztem hogy nincs elég hely hosszában a lábamnak (talpbetét nélkül) úgyhogy ezért vettem a nagyobbat mert abban kényelmesebben elfér a lábam.
Majd akkor veszek egy újabb, tiszta talpbetétet, vagy megvárom mire csináltatok egyénit, aztán azzal megyek vásárolni én is.
Én itt voltam, nem kellett hozzá recept külön, odamentem és pár óra múlva visszamentem érte.
vagyis itt a részletesebb leírása:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!