Hol csináltassak lúdtalpbetétet?
Figyelt kérdés
Világ életemben lúdtalpas voltam, viszont így 30 éves koromra már a térdem bánja, hogy nem foglalkoztam vele komolyabban.
Hol csinálnak tényleg jó lúdtalpbetétet? Mert lehet kapni patikában előre gyártottat, de olyan is van (ha jól tudom) amit az egyén lábára készítenek, valami számítógépes bemérést követően.
2014. jún. 8. 19:36
1/4 anonim válasza:
Engem az ortopéd szakorvos irányított a lúdtalpkészítőhöz.
Lehet, hogy már teljesen profi módon készítenek egyedi betétet, de anno 25 éve, az én lábfejemet csak simán körülrajzolták.
2/4 anonim válasza:
Ma már számítógépes bemérés alapján készítik a lúdtalpbetétet. Elvileg nem érdemes ortopédiára menned, mert a támogatás nulla. Ha egyenest a készítőhöz mész, megspórolod az ortopédusnál a várakozást. Hol laksz? Hátha tudok elérhetőt ajánlani, priviben.
3/4 anonim válasza:
Mivel én már több, mint kétszer annyit éltem, mint te, ezért nekem is van tapasztalatom. Ez úgy szól, hogy egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz. Pontosabban egyik olcsóbb (viszonylagosan), másik drágább, de a gyakorlatban egyenértékűek. Én még annak idején vettem cipészkellék üzletben olyan háziiparban gyártottat 300-400 Ft-ért, ahol két vékony bőrlap közé vastag filc emelő volt bevarrva. Aztán egyszer pár éve gondoltam, hogy komputeresen is bemérik. Hát, amit azok készítettek (akkor nyolcezerért), semmivel nem volt jobb, mint a 400- Ft-os ! Sajnos már a 400- Ft-ost nem csinálják, amit lehet kapni az más kialakítású és kettőezer felett van.
4/4 A kérdező kommentje:
Újpesten lakok. Voltam ortopédián, kaptam porcerősítőt, mert a térdem recseg ropog, és a doki felírt egy lúdtalpbetét készítő céget, de nagyon drágán csinálják. Gondolom a dokinak valami ismerőse...
2014. jún. 9. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!