Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » NEM lehet bajom ugye? ISÜRGŐSSSS

NEM lehet bajom ugye? ISÜRGŐSSSS

Figyelt kérdés
Beteg avgyok egy hete és nem edzek, profi sportolo vagyok. Már jobban vaygok láz nem volt eddig se csak orr folyás, torok fájás ilyesmi.Zinatot szedtem. Ma kmentem vissza kontrollra, azt mondta a doki, hogy elkezdthetek edzenide még két napig ell a zinat. Attol nem lehet bajom h avval egütt edzek ugyee????Gondolom nem de inkább megkérdezem irjatok légyszi.
2010. márc. 2. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
A Zinat allergagyógyszer? Vagy más? Amúgy betegen ne eddzél én azt mondom. Anno nekem se engedte a tesitanár hogy tesizzek, amikor beteg voltam.
2010. márc. 2. 22:49
 2/2 anonim ***** válasza:
A Zinat antibiotikum. Gyógyulj meg rendesen! A héten én még nem edzenék, mert visszaeshetel. Legyengült a szervezeted, és hajlamosabb lehetsz a további megfázásra.
2010. márc. 2. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!