Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Utazás alatt lábfej oldalára...

Utazás alatt lábfej oldalára tetováltatnék, mennyire lehet ezt tisztán tartani? Buszozás, vonatozás lenne 1x,1x, de persze portól, minden egyébtől talán nehezebb lenne megvédeni, mint otthon.

Figyelt kérdés

Ha mégis ide tetováltatnék (a másik hely a csukló lenne), papucsban, vagy inkább cipőben legyek? Mert a papucsban gondolom könnyebben szennyeződik, de a cipőben befülledhet.

A "tetoválás hülyeség, káros, fölösleges, szarul fog kinézni, ha megöregszel" és hasonló magánvéleményeket nem kérek, köszönöm.

2015. jún. 28. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb késűbb megcsináltatni, ha már nem utazol?
2015. jún. 28. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:

gondolom olyanhoz megy aki messzebb dolgozik és jól.:)

szerintem vigyél minféle cipőt/papucsot és majd ott megkérdezed, hogy miben menj haza!

ha más nem akkor próbálj kocsival menni úgy nyugisabbb lenne mint átszállni vonaton,buszon stb

2015. jún. 28. 20:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Igaz, ezt kihagytam, de azért szeretném abban az országban csináltatni, ahová megyünk, mivel azzal az országgal kapcsolatos. Nem szeretnénk autóval menni, mivel repülővel olcsóbb, aztán a rokonok meglátogatása miatt kell még buszozni/vonatozni.
2015. jún. 28. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Felejtős. Lábfej kézfej alapból nehezebben kezelhető tetoválás után, mint a többi testtájunk. Nekem az ujjaimon is van tetoválás plusz mindkét lábfejem telibe van. Utóbbi nyári melegben lett csinálva, 2 hétig menni alig bírtam, pedig profi csinálta, de szinte kivétel nélkül mindenkinek így reagál. A lábfejed oldala ki fog kopni teljesen 1-2 éven belül(bőr és használat). Én jobban ajánlom a csuklódat, ha lábfej akkor meg ne oldalra hanem felülre. egy tetováló
2015. júl. 3. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!