Miért van az, hogy az egyik pattanás jobban fáj a másiknál?
Figyelt kérdés
De olyan szinten, hogy vannak olyanok néha, hogy még ha csak hozzá is érek (nem nyomkodásra, csak érintésre), sőt, néha egy arcmozdulattól, grimasztól úgy tud fájni, hogy könnybe lábad a szemem (szerencsére ritkán van ilyen, akkor viszont szörnyű), és mást meg nem is érzek? Értem én, hogy az idegtől fáj, és gondolom, valami olyasmi lehet a válasz, hogy mennyire ér ideget a trutyi, de az is érdekel, hogy mitől van az, hogy az egyik rögtön kijön könnyedén, a másik meg (pláne, ha ilyen iszonyat fájós) nem csak ki sem jön, de még ha ki is jön és úgy tűnik, hogy üres, másnapra újra meggyűlik... Tudom, ne magamnak nyomkodjam, meg tudom, legalább tiszta kézzel, kigőzölés meg tű, de akkor is: ez olyan érthetetlen és bosszantó... :S (pláne miután tudom, hogy milyen nagy hatással van a pattanásokra az, hogy mit eszem, elsősorban a cukorfogyasztás... meg a havi változás, aktuális hangulat, idegesség, stb., de akkor is, pf... utálom... bár persze ki nem...)2015. jún. 28. 07:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!