Ezzel tényleg lehet zsírt égetni (hasról)?
Figyelt kérdés
[link] Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 Itt azt írják hogyha a videóban szereplő edzést megcsinálom naponta (csak 8 perc) akkor egy hónap alatt eltűnik a hasamról a zsír. Azt még magam sem hiszem el hogy egy hónap alatt, de valami hatása csak van, nem? Bemásolom hogy mit írnak:
"Nagyon jól szemlélteti ez a videó, hogy melyik mozdulatnál pontosan melyik izomcsoportunkat edzük. Bármilyen kövér is az ember, akkor is izom lapul a hájréteg alatt. A feladat egyszerű, le kell dolgozni a zsírt, illetve átalakítani izommá."
2015. jún. 21. 12:27
1/4 anonim válasza:
Ha a sport vagy fogyi kategóriába írod ki a kérdést, több választ kapnál. :) Amúgy megnéztem, elég jónak tűnik, ha szabályosan csinálod tuti segít. DE!! Nem a zsírt alakítja át izommá, ez hülyeség. A zsírt kardióval kell leolvasztani, utána (vagy akár közben is, ha nem vagy túl zsíros) mehet ez napi szinten mint izomípétő gyakorlat.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. jún. 21. 14:44
3/4 Yolo2 válasza:
Valamint lokális zsírégetés sincs. Ha a hasadról szeretnél fogyni, mindenhonnan kell.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos tudom. Egyébként sem vagyok valami vékony.
2015. jún. 22. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!