Kiskorom óta hangokat hallok. Kihez kéne fordulnom ezzel? Vagy ez normális?
Emlékszem az első ezzel kapcsolatos élményemre, mikor körülbelül 5 éves voltam, és a homokozóban játszva hallottam, hogy valaki a nevemet mondja. Először édesanyám hangján hallottam (ami lehetetlen volt, mert nem tartózkodott a játszótéren, de még a közelében se), utána valami számomra teljesen idegen hang mondta a nevemet. A gyerekkorom élményeire alig-alig emlékszem, de ezt az eseményt máig feltudom magamban idézni!
Egyébként ezek a mai napig is előfordulnak nálam. Legtöbbször édesanyám hangját hallom, ahogy kimondja a nevem. Néha egészen új hangokat is hallok, melyeket nem tudok élő emberekhez kötni. De ezek a hangok csak is a nevemet mondják ki. Semmi mást, csak a nevem. Sokszor hallom közvetlenül azelőtt, hogy elaludnék, na meg rögtön az ébredés után. De biztos, hogy ezeket a hangokat csak én hallom, és nem létező emberektől jönnek, mert ha totál egyedül vagyok akkor is hallom, hogy valaki már megint kimondta a nevem. Mára már megszoktam. Nagyszüleimnek beszéltem nemrég erről, akik mostanra teljesen őrültnek hisznek, és pszichológushoz küldenének. Tényleg szakemberhez kéne ezzel fordulnom? Ha baj lenne velem, akkor az már kiskoromban kiderült volna rólam, nem?
Elalvás előtt esetleg még el tudom képzelni, amikor elkezdesz álomba merülni lehet talán ilyen. Viszont ha régen a homokozóban meg ébredés után is hallod az már sajnos nem normális. Gyerekkorodban akkor derült volna ki ha elvittek volna vizsgálatokra de ha ez nem történt akkor senki nem tudott diagnózist felállítani.
Igen el kell menned egy pszichológushoz legalább nehogy később nagyobb baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!