Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi ideje...

Mnster75 kérdése:

Szerintetek mennyi ideje lehet hátra?

Figyelt kérdés
Nagymamám rákos beteg, tavaly karácsonykor műtötték bél rákkal, de azóta kiújult nála, mégpedig az ereiben. Az orvosok azt mondták, hogy mivel már idős (82 éves) ezért már nem gyógyíthatják, nem alkalmazhatnak kemoterápiát. Szerintetek mennyi ideje lehet hátra?

2015. jún. 18. 00:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hogy mennyi időt él még veletek, azt nem lehet tudni. De minden együtt töltött percben érezze a szereteteteket.A "kihagy az agya" lehet az idős kora miatt is.
2015. jún. 18. 05:14
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
#9-es vagyok, most miért lettem lepontozva? Szerintem ez egy teljesen korrekt kérdés volt...
2015. jún. 18. 05:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem sok, de ennyi idősen tudod, ki kérné a kemót (mondjuk én 26 évesen sem). Mostohaanyám anyja kemót kap 70x évesen, hát, ne tudd meg.

Kéthetente kórház, mert annyira rosszul van (vérzik mindenhol, vvt-je lement valami 13-ra, stb.).

Ha meghal, meghal, de szép kort ért meg már így is, szerintem neki ez nem annyira rémítő, mint nektek.

2015. jún. 18. 06:01
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

12-es, SEMMI KÖZÖD hozzá, hogyan oldják meg az ápolását, és nekem provokálásnak hangzott.

Ha otthonba adják, akkor szmetek, vagy mi?!

2015. jún. 18. 06:02
 15/16 anonim ***** válasza:
71%

#14: Erre nem lehet mit reagálni komolyan...

Elképesztő, hogy miket bele nem látnak egyesek egy tök ésszerű kérdésbe és a reakció is megdöbbentően éretlen. Semmi hátsószándék nem volt mögötte, csak megérdeklődtem, hátha ezért tették fel a kérdést - mert nekem ez ötlött eszembe -, hogy így több segítséget tudjon kapni a kérdező. Elnézést, akkor elásom magam és a jószándékom valahova máshova.

2015. jún. 18. 06:51
 16/16 anonim válasza:
47%
Rákos anyósomat ( 71 éves ) 3 éve temetik a falusi öregasszonyok...
2015. jún. 18. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!