Szerintetek ennek van jelentősége?
Figyelt kérdés
Úgy másfél hete kezdődött az, hogy elkezdett fájni a jobb csuklóm, aztán a következő napokban a jobb alkarom kezdett fájni és nagyon gyengének éreztem. Ez azóta tart.Úgy érzem, hogy sokkal erősebben kell megfognom a tárgyakat, nehogy elejtsem.
Két napja már a bal alkarom is kezd erőtlenné válni, de abban nem érzek fájdalmat.
Amúgy egészséges vagyok, nincs betegségem. De a jobb kezemet jelenleg alig tudom forgatni. Olyan, mintha minden erő kiment volna belőlük.
Nektek volt már hasonló? 29 éves nő vagyok.
2015. jún. 15. 19:37
2/3 A kérdező kommentje:
Nem és semmilyen sérülésem sem volt.
2015. jún. 15. 19:42
3/3 anonim válasza:
Inhüvelygyulladás lehet, nekem is volt ilyen, kímélni kellene azt a kezed, nappalra fásli, esténként dörzsöld be reuma krémmel, ha nem múlik, akkor menj el háziorvoshoz, beutal reumára, ott kapsz rá kezelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!