A bal lapockám és a gerincem között már egy hónapja fáj, az orvos azt mondta h valami ízület gyulladhatott be de semmi gyógyszer nem használ! Mi lehet a baj? Mi fájhat ott?
Már bocs, srác, (Kérdező) de mi miatt nem mennél el gyógymasszőrhöz, ha 1x az orvos is azt mta, hogy kéne? (A konkrét okaid érdekelnek mindenféle kifogáskeresés és köntörfalazás nélkül.)
Üdv: EE
Mjuk az függ attól is, hogy kihez járt, mennyit kért érte, és milyen alapos volt.
Egyik spanomat azzal vicceltük meg, hogy felhoztuk neki, szerezzen egy olyan bnőt, aki 'alaposan' kimasszírozza mindenhol, az talán meggyógyítja, ráadásul ingyér...
Na jó, viccet félretéve...
Megértem a problémád mibenlétét, de sztem erre is van megoldás, csak meg kell találni. Igaz, ez meg haszontalan sablonszöveg, de most addig én sem tudok segíteni ebben, amíg egy két dolog nincs tisztázva (pl. Mo-n hol vagy helyileg, mennyi időnként mennyit tudsz ill. akarsz erre rászánni... stb.). A tapasztalataim szerint azonban egyre több fiatal megy el masszíroztatni, kigyúratnia magát, tehát a dolog egyre népszerűbb, időnként tehát mernek még a fiatalabbak is kiadni vmennyit e célra. Bár ez csak megfigyelés, és nem divatmajmolási kísérlet RTL-Klub módra...
Még az eszembe jutott, hogy azoknak, akiknek nagyon gyakran problémás a derekuk meg a gerincük, és nem szeretnének rendszeresen gyógymasszőrhöz járni, esetleg nem bíznak bennük, azoknak ott a jádeköves masszázságy. Bár most a szakma ellen beszélek, de még ezt tudnám javasolni neked/nektek megoldásképpen. Ezzel szemben azonban sztem ez igazi, tényleg igényes, minőségi munkát végző gyógymasszőr sokkal különbül masszíroz, mint egy masszázságy, de ugye,... "kinek a pap, kinek a papné..." O.o ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!