Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Felszúrták már innen valakinek...

Felszúrták már innen valakinek a fület/arcüregét? Nagyon fáj?

Figyelt kérdés
Sokszor riogattak már azzal, hogy felszúrják, de most valószínű, hogy tényleg megteszik.
2010. febr. 28. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:

A fülemet gyerekkoromban sokszor felszúrták már.Hogy öszinte legyek nem nagyon emlékszem rá.

A tesómank egszer az orrát szúrták fel.Nagyon sirt.Bennem az maradt meg hogy a felnöttek is hangosan zokogva jöttek ki.Pedig akkor csak 4-5 éves lehettem,de nagyon bennem maradt!

Bocsi hogy csak rosszat tudtam irni!:S

Jobbulást kivánok!

A.

2010. febr. 28. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Anyukámnak háromszor kellett felszúrni sz orrát. Hát, nem szívesen emlékszik vissza rá: nagyon fájt neki és érezte, ahogy rotyogtak a porcok...
2010. febr. 28. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Kisgyermek koromban háromszor szúrták a fülemet, felnőtt koromban egyszer. Kellemetlen,de nem vészes. Én csak harmadszorra üvöltöttem, mert már jól ismertem a közeledő szerszámot: "Ne azzal!!!"

Felnőtt embernek vagy nagyobb gyermeknek semmiség az egész, meg hát az utána érzett megkönnyebbülés is kárpótol, bőven.

2010. márc. 2. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is kiskoromban szúrták az arcom, de nem fájt, tesómnak meg nagyon, szóval ez attól függ mennyire zsibbadsz el
2010. márc. 2. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!