Nem értem. Mi lehet a bajom? Sos.
Figyelt kérdés
Ha rossz témába tettem, akkor bocsánat! Na szóval.. az van hogy mostanában elég sokszor fáj a fejem, szédülök, főleg mikor valahonnan felállok. Anyáék szerint, ez attól lehet hogy időváltozás lesz stb... egyszerűen semmi étvágyam nincs, már napok óta. Mikor iszok, akkor úgy érzem utána magam mit aki befalt 3 nagy tányér ebédet. Bármiből, bármilyen keveset eszek utána egyből úgy érzek mint ivás után. Egyszerűen nem birok enni. Ezenkívül az elmúlt hetekben (szerintem) sokat fogytam. másfél vagy 2 hete még 51,1 kg voltam és az elő mértem meg, most pedig már 47,9 kg. Nem értem mi bajom lehet, folyamatosan szédülök, rosszul érzem magam. A szüleim orvoshoz nem akarnak még vinni. Mi lehet a gond? Kérlek segítsetek!2015. jún. 11. 19:04
1/2 anonim válasza:
Orvos talán jobban tudja mint ismeretlen válaszolók te karalábé!
2/2 anonim válasza:
Ha nem eszel, akkor ne csodálkozz, hogy fogysz. Fejfájást, szédülést és étvágytalanságot, puffadást nem lehet időváltozásra fogni. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14, akkor te is elmehetsz a háziorosodhoz. Ki kell vizsgálni az okot, talán egy vérvétel is kellene, lehet pl vashiányod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!