Mi bajom van? L 15
Vannak időszakok mikor annyira fáradt vagyok és nem tudok aludni. Annyira szomorú vagyok és semmihez sincs kedvem. Legszívesebben ülnék egy helybe egész nap és nem csinálnék semmit. Ilyenkor annyira feleslegesnek érzem hogy vagyok. És vannak olyan időszakok amikor majd kicsattanok az örömtől, olyan boldog vagyok, életkedv meg ilyenek
Menzesztől függetlenül, összevissza jelentkeznek ezek, szal még erre sem tudom fogni.
Ez mi? Valami betegség? Vagy mit csináljak? Ha elmegyek dokihoz/pszihológushoz, mit kapok rá, vagy mit csinálnak velem? Nektek volt ilyenetek, vagy csak én őrültem meg?
"Ilyenkor annyira feleslegesnek érzem hogy vagyok"
Történik olyankor valami konkrét,ami kiváltja belőled ezt az érzést?
Amúgy szerintem mindenkinek vannak ilyen hangulatingadozásai.
Akkor biztos ez nyomaszt még téged,nem olyan könnyű az ilyet elfelejteni. Még akkor sem,ha nem, vagy csak ritkán sírsz miatta. Míg velük laksz,nem tudsz teljesen túllépni rajta.
Szerintem is el kellene menned egy pszichológushoz, bár nem tudom 15 évesen milyen lehetőségeid vannak. Úgy értem, hogy nyilván az anyukádnak tudnia kellene róla. Viszont, ha nem olyan a kapcsolatotok, akkor ajánlom ezt a kérdést, és különösen a 4-es választ.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__1..
Igaz,nem mostani, de azzal ne törődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!