Szerintetek függő vagyok, ha évek óta minden hétvégén fogyasztok alkoholt, de csak egy napon és akkor is maximum 8-10 sörnek megfelelő alkoholmennyiséget?
Figyelt kérdés
alkohol2015. jún. 11. 17:53
1/5 anonim válasza:
Próbáld ne tenni, és ha szarul érzed magad, akkor fuggo vagy
2/5 anonim válasza:
Hetente egyszer inni nem sok, viszont egy alkalommal 8-10 sört beverni az sok. Azt viszont neked kell érezni, hogy mennyire van ezzel a rendszerességgel szükséged rá.
Ha kibírod hagyni, akkor nem függőség, ha muszáj, akkor az.
3/5 anonim válasza:
Ha minden hétvégén iszol, ráadásul ennyit, akkor az már függőség, főleg ha nem bírod megállni, hogy kihagyd.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azért nem voltam teljesen őszinte, gondolkodtam és volt olyan ,hogy kihagytam pár hétvégét.
Ami érdekelne ,hogy ennyi alkoholizálás még nem káros-e, egy felnőtt férfinél, mint nálam?
30/F
2015. jún. 12. 18:18
5/5 anonim válasza:
Azért ez az egész ivászat kicsit túl van aggódva. Az alkoholista minden nap iszik, és minden alkalmat megtalál rá, hogy igyon. Ha tudod úgy élni a hétköznapjaidat, hogy nem iszol, akkor ennyi függősége mindenkinek van. Van aki meg sutyiban két pofára tömi a csokoládét. Egyébként épp ma olvastam a sör jótékony hatásairól, de azért ne igyál meg egyszerre 8-10-et :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!