Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A gerincem szemmel láthatólag...

A gerincem szemmel láthatólag rövid a testemhez viszonyítva is és másokéhoz nézve is.23 éves vagyok, lehet ezen még segíteni?

Figyelt kérdés
Az iskolában fél éve figyeltem fel rá, hogy ülve szinte mindenki magasabb nálam, ugyan csak 2-4 centivel, de magasabb.173 centi vagyok, de ülés közben egy 165 cm, vagy attól alacsonyabb emberrel vagyok csak egy szinten. Tudom, hogy nem lehet a gerincet hosszabbítani - bár ha lehetne bármit megtennék érte - de gondoltam leírom ide, hátha bárki bármit tud rá mondani. Azt is észre vettem, hogy míg másoknak a görnyedt, illetve egyenes állapot között 10-15 centi is akár a különbség, nálam az kb.5 cm. Bármi építő jellegű választ nagy tisztelettel és örömmel várok!
2010. febr. 28. 00:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha így látod járjál úszni segít a testtartásodon is és az önbizalmadon is, hogy fogadd el olyannak magad, amilyennek születtél.
2010. febr. 28. 00:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem a gerinced rövid, hanem hosszú a lábad. Nincsen ezzel semmi baj, ha megnézed a szépségideálokat, modelleket, nekik is mindig hosszú a lábuk a testükhöz képest.
2010. febr. 28. 00:22
 3/3 anonim válasza:
hát köszi, bár még mindig nem vagyok túl jól. Tudom el kell fogadni magam így, de annyira nehéz. Legszívesebben beoperáltatnék még 3 csigolyát, ha lehetne...
2010. febr. 28. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!