Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi Technokoltól lehet...

Mennyi Technokoltól lehet beszínvni? Lehet valami bajom tőle?

Figyelt kérdés
Ma elég sokat ragasztottam, a felétől már szellőztettem is.
2010. febr. 27. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Végig szellőztess, és még véletlenül se gyújts tüzet.

Egyébként pusztítja az agysejteket, amik - mint tudjuk - nem nőnek vissza. Létezik ennél sokkal jobb és egészségesebb ragasztó is, miért nem azt használod?

2010. febr. 27. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A mai Technokolban már elvileg nincs benne az az anyag, amitől be lehet kábulni. De a szellőztetés jó ötlet, mert a többi illékony anyag azért nem egészséges.
2010. febr. 27. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban én nagyon szerettem a szagát.(Esküszöm,nem voltam szipus.)De már kinőttem ezt a "perverziómat".

Biztos,hogy nem lett bajod tőle.

2010. febr. 27. 21:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amúgy azért nem használtam másmilyet, mert a múltkor vettem egyet és alig tartott valamit. Erről meg tudom, hogy tartós. Nincs kedvem végigkísérletezni az összes ragasztót, amikor kb évente 2x van rá szükségem. Az eladók meg nagyon nem tudnak segíteni, mert már volt olyan, h rosszat ajánlottak.
2010. febr. 27. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!