S. O. S van olyan "szabály" műtétnél hogy 14 év alatt altatni kell?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert egy lovas balesetben elcsúszott a vállamnál a felkarcsontom és már volt egy műtétem amikor drotokat tettek bele és most azt vennék ki. De amikor bementünk a kórházba azt monták mind2 műtetnél altatni fognak de most csak érzésteleníteni akarnak és ugy tudom 14év alatt nem lehet igy . Szóval ha valaki tud vmi ilyesmiről kérlek írja meg!2015. jún. 5. 16:27
1/4 anonim válasza:
Nincsen ilyen szabály. Az altatás kockázatosabb, mint a helyi érzéstelenítés, és amúgy is az orvos dönti el, hogy melyiket alkalmazza.
Ha félsz a fájdalomtól, gondolj arra, hogy egy csomó más ember is kibírta, miért pont te ne bírnád ki? Nekem mindig ez szokott segíteni, 2 mandulaműtétemet is helyi érzéstelenítésben csinálták.
2/4 anonim válasza:
Nincs ilyen szabály. Amúgy az altatás eleve kockázatosabbnak számít az érzéstelenítésnél.
Amúgy nem kell az érzéstelenítéstől sem félned, mert tényleg nem fogsz érezni semmit, sőt az is lehet, hogy egy kis bódítót is fogsz kapni és így a te szemszögedből nem is lesz nagy különbség az általános anesztézia (= "altatás") és az érzéstelenítés között...
3/4 anonim válasza:
Nekem karműtétem volt érzéstelenítéssel. Alig emlékszem valamire. Amire emlékszem, hogy "igen jókedvű" voltam
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek de nem a fájdalom hanem nem akarok érzékelni belőle semmit mert igyis depressziom van....
2015. jún. 5. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!